Product Placement as an Effective Instrument of Marketing Communication - Loydlová, Miroslava
Využívanie umiestňovania produktov ako nástroja marketingovej komunikácie. Výhody a nevýhody použitia umiestnenia produktov pre spoločnosti aj pre zákazníkov.