Súčasné trendy a budúcnosť zavádzania elektromobilov v Európe - Švecová, Marianna
Elektromobilita ako jedna z možností riešenia postupujúcich klimatických zmien. Rast počtu elektromobilov a plug-in hybridov v Európe. Podiel elektromobilov na predaných vozidlách v rokoch 2011-2018 vo vybraných krajinách. Kľúčové podporné mechanizmy. Nórsko - krajina fjordov a elektromobilov. Benefity pre majiteľov elektromobilov v Nórsku. Boom elektromobilov v Holandsku. Elektrina pre elektromobily by mala byť z čistých zdrojov.