Vybrané globálne tendencie rozvoja retailingových firiem - Matušovičová, Monika, 1967-
Analýza, komparácia a zhodnotenie svetového retailingového trhu z hľadiska vybraných tendencií vývoja, ktorými sú najmä internacionalizácia a postupná globalizácia obchodu, diverzifikácia foriem predaja, rozvoj e-retailingu a multikanálového retailingu.