Brexit a jeho možné vlivy na energetický trh ve Velké Británii - Welsink, Emma
Pohľad na britský energetický trh. Výroba a spotreba primárnych palív (ropa, uhlie, zemný plyn, primárna elektrina) vo Veľkej Británii v r. 2016. Britská čistá dovozná závislosť energetických komodít v rokoch 1970-2016. Prepojenie Veľkej Británie s európskymi krajinami. Spolupráca v rámci medzinárodných dohôd a organizácií ako je Euratom a Internal Energy Market. Možné dôsledky nedodržania dohôd.