Energetická politika České republiky: Evropská unie jako rámující aktér? - Votoupalová, Markéta
Pojem rámovanie v kontexte spoločenských vied. Európska únia ako rámujúci aktér. Diskurzno-historický prístup k štúdiu rámovania. Energetická politika: inštitúcie EÚ a českí aktéri. Témy vo volebných programoch. Vládne koncepcie a plány. Vyjadrenia politikov k energetike. Témy v politickej komunikácii.