Spolupráce v energetické politice mezi Čínou a Evropskou unií - Myšička, Stanislav
Čínska energetická politika a jej premeny. Vzťahy EÚ a Číny v energetickej politike - oblasti spolupráce a hlavné prekážky. Čína, EÚ a dohody o boji proti klimatickým zmenám. Energetické investície Číny v EÚ. Zaisťovanie rizík a problémy Číny v oblasti energetickej politiky voči EÚ.