Samostatní finanční agenti a zápis do registra finančných agentov, finančných poradcov, finančných sprostredkovateľov z iného členského štátu v sektore poistenia alebo zaistenia a finančných sprostredkovateľov z iného členského štátu v oblasti poskytovania úverov na bývanie - Slezáková, Andrea, 1980-
Isté aspekty právnej úpravy registra finančných agentov (predovšetkým pri registrácii samostatných finančných agentov), vedeného Národnou bankou Slovenska v súlade so zákonom o finančnom sprostredkovaní č.186/2009 Z. z.