Towards a Holistic and Integrated Sustainable Framework - Súkeníková, Katarína
Analýza trvalo udržateľného rozvoja v kontexte komplexného a holistického rámca s dôrazom na potrebu väčšej integrácie rozhodovacieho procesu na celosvetovej úrovni.