Zmluvy, lízingy a licencie v rámci systému národných účtov ESA 2010 - Staríčková, Zuzana
Základná charakteristika pojmov zmluva, lízing a licencia. Zaznamenávanie rôznych skupín komplexných zmlúv a s tým súvisiacich základných. Operatívny lízing. Finančný lízing. Lízing zdrojov .