Protection of the Reputation of a Legal Entity and Freedom of the Expression in the Context of “Media” - Gongol, Tomáš
Koncept dobrého mena (dobrej povesti) legálnych osôb v súvislosti s právnymi predpismi v oblasti občianskeho práva a mediálneho práva. Interpretáciu legislatívy dopĺňa komplexná analýza súdnej judikatúry v tejto oblasti.