Odhad objemu svetového bohatstva v daňových rajoch - Olexová, Cecília, 1976-
Prehľad prístupov, ktoré sa používajú na odhad svetového bohatstva v daňových rajoch. Vysletlenie pojmu daňový raj v ekonomickej a právnej terminológii. Výhody daňových rajov. Negatívne dôsledky plynúce z existencie daňových rajov.