Vývoj množstva komunálneho odpadu a nakladanie s odpadom v Slovenskej republike - Stričík, Michal, 1969-
Vývoj množstva komunálneho odpadu v Slovenskej republike (2008-2016). Vývoj množstva celkového odpadu vyprodukovaného v SR za roky 2004-2016. Predikcia vývoja množstva komunálneho odpadu do roku 2021 v SR. Nakladanie s komunálnym odpadom.