Žetónový systém nakladania s komunálnym odpadom - obec Liesek - Stričík, Michal, 1969-
Pozitívny príklad vybranej obce v oblasti nakladania s komunálnym odpadom. Žetónový systém. Vývoj množstva komunálneho dopadu v obci Liesek (2015-2017). Ekonomický dopad zo zavedenia žetónového systému nakladania s komunálnym odpadom.