Žetónový systém nakladania s komunálnym odpadom - obec Pucov - Stričík, Michal, 1969-
Ciele Slovenskej republiky a Európskej únie v oblasti nakladania s komunálnym odpadom. Motivačný žetónový systém v obci Pucov. Vývoj množstva komunálneho odpadu v obci (2012-2017). Ekonomický dopad zavedenia žetónového systému nakladania s komunálnym odpadom.