Rola učiteľa v projektovom vyučovaní - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Výsledky výskumu názorov učiteľov na Slovensku na rolu učiteľa a najdôležitejšie funkcie interakcie medzi učiteľom a žiakom v projektovom vyučovaní. Odporúčania pre vzbudenie motivácie a samostatnosti žiakov v projektovom vyučovaní, ktoré sú primárnym predpokladom pre ich úspešnú prácu.