Využitie mobilného vzdelávania vo vyučovaní - Pasiar, Ladislav, 1984-
Predstavenie vybraných webových a mobilných aplikácií vo vyučovacím procese. Mobilné vzdelávanie je v súčasnosti významným fenoménom v kontexte zavádzania IKT do vyučovania. Využívanie daných technológií by malo rešpektovať predovšetkým didaktické princípy využovacích predmetov.