Optimisation of a Travel Agency’s Product Portfolio Using a Fuzzy Rule-Based System - Jadrná, Monika
Používanie systému založeného na fuzzy pravidlách pre oblasť cestovného ruchu, konkrétne pre optimalizácia výroby pre spoločnosti pôsobiace v turistickom priemysle. Mnohé cestovné kancelárie na súčasnom trhu, nielenže potrebujú získať zákazníkov, ale aj si ich udržať. Preto je nevyhnutné zahrnúť do ponuky všetko - od najlacnejších alternatív cestovania k drahým luxusným destináciám a za najlepšie ceny z príslušných cenových pásiem.