Social Capital and Knowledge Spillovers: Is Social Capital the Force Majeure Controlling EU Cohesion? - Puškárová, Paula, 1985-
Vplyv sociálneho kapitálu na celkovú produktivitu faktorov (TFP, total factor productivity). Analýza pomocou kompozitného ukazovateľa sociálneho kapitálu - KOFsoc, ktorý zaviedla spoločnosť ETH Zürich, na panelových dátach z obdobia 1995-2010. Endogénny rast, únik mozgov (brain drain).