Dopady zmien trhu práce v období po odznení ostatnej hospodárskej krízy na ľudské zdroje malých a stredných podnikov pôsobiacich v SR z pohľadu zamestnávateľov - Szarková, Miroslava, 1951-
Dopyt po vysoko kvalifikovanej pracovnej sile, limity slovenského trhu práce a fluktuácia pracovnej sily. Príčiny fluktuácie zamestnancov z pohľadu zamestnávateľov v SR. Výsledky prieskumu, do ktorého sa zapojilo 32 z oslovených malých a stredných podnikov.