Dopad inflácie na finančný trh - Burian, Lukáš
Vplyv inflácie na kurzy akcií. Národná ekonomika a akciový trh. Cyklus medzi ekonomikou a akciovým trhom. Inflácia po poslednej kríze. Vývoj inflácie a úrokovej miery v UK počas poslednej krízy.