Inflačný resp. deflačný vývoj v Slovenskej republike – mikroekonomický pohľad - Novák, Marcel, 1979-
Pohľad na cenový vývoj v Slovenskej republike, analýza prejavov, dopadov a dôsledkov inflačného, resp. deflačného vývoja cien na rôzne ekonomické subjekty. Komparácia vývoja cenovej hladiny v krajinách V4. Mikroekonomický pohľad na vývoj cenovej hladiny v SR.