Ekonomické aspekty práv duševného vlastníctva - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Vybrané ekonomické aspekty práv duševného vlastníctva. Neprivlastniteľnosť inovácií. Ochrana práv duševného vlastníctva v SR vo väzbe na rozvoj vedy, výskumu a inovácií. Implikácie pre hospodársku politiku.