Práva duševného vlastníctva a ekonomický rast v meniacich sa hospodárskych podmienkach - Poláčková, Hana, 1968-
Vznik a vývoj ochrany duševného vlastníctva. Ochrana duševného vlastníctva v súčasnosti: autorské právo, právo priemyselného vlastníctva. Doba ochrany pri priemyselnom vlastníctve od podania prihlášky. Problémy s právami duševného vlastníctva. Implikácie pre hospodársku politiku.