Životný štýl ako determinant zdravia - Lieskovská, Vanda, 1961-
Životný štýl a jeho chápanie. Zdravie a zdravý životný štýl. Prieskum životného štýlu mládeže v rokoch 2011-2017. Interpretácia výsledkov prieskumu. Odporúčania a osveta.