Ideme do Tatier a Košíc - Kapitánová, Tatiana
Rozhovor s generálnym riadieteľom reťazca Terno a Moja Samoška, Stanislavom Čajkom. Terno real estate má aktuálne sto predajní hlavne v Bratislave a okolí. V blízkej budúcnosti sa však vidí ako sieť s celoslovenskou pôsobnosťou a jednou značkou potravín Kraj. Predstavenie privátnej značky Toprave.