Concept of Optimization and Design of a Testing Device for Testing Separating Grilles - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Základný návrh testovacieho zariadenia na skúšanie oddeľovacích mriežok. Fyzikálny princíp separácie častíc pomocou tejto mriežky. Zariadenie simuluje podmienky prostredia počas jazdy vozidla a poskytuje zákazníkovi údaje o separačnej účinnosti testovanej mriežky.