Determinants of Oils and Fat Consumption Across European Countries - Grisáková, Nora, 1978-
Identifikácia kladnej alebo zápornej korelácie medzi spotrebou olejov a tukov a vybranými faktormi v jednotlivých krajinách Európskej únie (EU). Z dôvodu rôzne dlhých časových radov sledovaných faktorov, korelačné koeficienty boli počítané z rôzne dlhých časových radov.