<The> Influence of Municipality Size on Its Expenditure - Case Study from Slovakia - Vámošová, Monika, 1992-
Regresná analýza celkových výdavkov 138 slovenských miest s cieľom zistiť, či existujú úspory z rozsahu (economies of scale) pri poskytovaní verejných služieb miestnymi samosprávami.