Multiple Revenue Streams Model of Wineries - Remeňová, Katarína, 1982-
Príjmový model vinárstva ako súčasť podnikateľského modelu, typy príjmových modelov. Identifikácia vplyvu konkrétnych parametrov podnikateľského modelu, ako sú kľúčové obchodné aktivity (rozsah kľúčových podnikateľských aktivít), dodatočné podnikateľské aktivity (rozsah dodatočných podnikateľských aktivít) a predajné kanály (rozsah typov offline kanálov a rozsah online predajných kanálov) na príjmovom modeli vinárstva (z hľadiska príjmových tokov) na dátach zo 100 slovenských vinárstiev. Príjmové toky, model oceňovania, zákaznícky segment.