Firmy pozor, korporátny plášť už nikomu neposkytne anonymitu - Marônek, Ján
Od 1. novembra 2018 musia právnické osoby (novozaložené i existujúce) zapísať do neverejnej časti obchodného registra aj údaje o konečných užívateľoch výhod. Zákon o ochrane pred legalizáciou príjmov z tresnej činnosti určit za konečného užívateľa výhod každú fyzickú osobu, ktorá skutočne ovláda a kontroluje firmu.