Prichádza súmrak veľkorozmerného obchodu? - Drahovský, Ľubomír
Optimistické ekonomické očakávania, pomerne dynamický rozvoj na trhu práce, spojený s minimálne sa meniacim indikátorom dôvery v obchode boli v roku 2017 základnými vplyvmi na správanie sa obchodu v slovenskom priestore. Pokračujúci progres významne a pozitívne ovplyvňoval nielen podnikateľské prostredie, ale i správanie spotrebiteľov. Tabuľka desiatich najúspešnejších spoločností s predajom rýchloobrátkového tovaru za rok 2017. Tabuľka top desiatich predajcov non-food za rok 2017.