Odvětví HR vstoupilo do digitálního věku
Ako sa zmenil svet Human Resources za desať rokov od finančnej krízy v roku 2008. Spoločnosť Stanton Chase zaoberajúca sa vyhľadávaním manažérov na najvyššie funkcie (tzv. Executive Search) 2018 k tomuto výročiu vykonala rozsiahly celosvetový výzkum medzi pracovníkmi v oblasti ľudských zdrojov.