Business Success of Incubated Startups - Bednár, Richard, 1985-
Inkubačný program spoločnosti WAYRA, ktorá je jedným z najväčších podnikateľských inkubátorov na svete. Podnikateľské plány a SWOT analýza 10 startupov z ich inkubátora v Prahe.