Chovejte se k zaměstnancům jako k zákazníkům, budou angažovanější - Kazdová, Alena
Firmy začína zaujímať skúsenosť zamestnancov. Jej analýze a možnostiam využitia vo firemnom prostredí sa venuje PwC Experience Centrum. Zmena HR managementu v období digitalizácie. Vymedzenie pojmu people management a employee experience. Zmena leadershipu. Recept na motiváciu a engagement.