Affiliate marketing rastie rýchlejšie než e-commerce, využite to - Hejniček, Vladan
Vymedzenie pojmu affiliate marketing. Dôvody vysokého nárastu obratu affiliate reklamy. Najčastejšie chyby pri affiliate marketingu zo strany firiem. Efektívne možnosti affiliate reklamy. Trendy v najbližšom období.