Implementácia inovatívnych prvkov v procese vzdelávania - Glatz, Mária
Východiská a úlohy IKT vo vyučovacom procese. Implemenácia informačných a komunikačných technológií do štruktúry vzelávacieho procesu. Projektové vzdelávanie. Učiteľ ako sprostredkovateľ transferu poznatkov.