Spoločnosti poskytujúce audítorské služby - Juhászová, Zuzana, 1970-
Analýza spoločností, ktoré sa podieľajú na poskytovaní audítorských služieb. Na Slovensku bolo v období 2013-2016 aktívnych 236 takýchto spoločností. Každá z týchto spoločností je povinná zverejniť účtovnú závierku v účtovnej závierke.