Náklady v edukačnom procese manažéra - Kajanová, Jana
Aktuálny pohľad na vzdelávanie a vyučovací proces. Možnosti sebareflexie prostredníctvom hodnotenia výsledkov študentov a pohľad na portfólio aktuálnych tém v oblasti kvality vzdelávania na ekonomických, manažérskych a technicko-ekonomických univerzitách a vysokých školách.