Microeconomic Aspects and Consequences of Price Development in the V4 Countries - Novák, Marcel, 1979-
Pohľad na vývoj jednotkových cien a úrokových sadzieb v krajinách V4 a na Slovensku z prihliadnutím na infláciu a defláciu