Emocionální apely ve vánočních reklamách - Hrušková, Michaela
Význam využívania emocionálnych apelov v reklame. Emocionálne apely - humor, vrelosť, erotika a strach v reklame. Výskum uskutočnený medzi študentami Vysokej školy ekonomickej v Prahe. Cieľ výskumu - analyzovať využitie emocionálnych apelov vo vianočných reklamách a ako sú tieto reklamy vnímané spotrebiteľským segmentom mileniálov. Výsledky výskumu.