Malé a stredné podniky nitrianskeho kraja z pohľadu foriem zamestnanosti - Korcsmáros, Enikö
Zmapovanie foriem zamestnania v sektore malých a stredných podnikov na Slovensku formou primárnych údajov, ktoré boli získané štandardným dopytovaním na výskumnej vzorke 320 malých a stredných podnikov Nitrianskeho kraja.