What Can Eastern European Countries Learn from the Slovak Economy? A Twin Deficit Growth Approach - Soukiazis, Elias
Hypotéza rastu a Thirlwallov zákon. Modelovanie determinantov rastu. Odhad štruktúrnych rovníc. Testovanie rozšíreného modelu rastu na slovenskej ekonomike, analýza scenárov. Vnútorná a vonkajšia nerovnováha, cenová a dôchodková elasticita obchodu, rovnovážna miera rastu, 3SLS regresie.