Factors Affecting the Development of Smes Primary Research in Nitra Region - Korcsmáros, Enikö
Faktory ovplyvňujúce vývoj malých a stredných podnikov založených na primárnom výskume realizovaný v Nitrianskom kraji. Poskytnutie komplexného posúdenia rôznych faktorov ovplyvňujúcich podniky a overenie definovanej otázky výskumu, formulovanie odporúčania pre budúci vývoj podnikov.