Zavádzanie inovácií v malých a stredných podnikoch s modernými organizačnými štruktúrami - Kovalev, Andrej
Analýza jednotlivých problémov v procese zavádzania inovácií v malých a stredných podnikoch na Slovensku, ktoré využívajú moderné organizačné štruktúry. Holakratická organizačná štruktúra – ameba. Virtuálna organizačná štruktúra.