Kreatívna ekonomika - nový globalizačný trend - Križan, Martin
Kreatívna ekonomika ako dôsledok globalizačných zmien. Kreatívny priemysel ako súčasť kreatívnej ekonomiky. Potenciál a opodstatnenosť kreatívnej ekonomiky. Podpora kreatívnej ekonomiky.