Harmonizácia daní z príjmov právnických osôb - Želonková, Ingrid
Harmonizácia dane z príjmu právnických osôb by odstránila problémy spojené s dvojitým zdanením; podniky by komunikovali prostredníctvom jedného kontaktného miesta, čím by sa znížili náklady na administratívu celej činnosti.