Nové trendy v zdaňovaní digitálnej ekonomiky – zdaňovanie digitálnych spoločností - Lénártová, Gizela
Nové trendy v zdaňovaní digitálnej ekonomiky, nadnárodných spoločností a digitálnych aktivít podnikateľských subjektov. Nevyhnutnosť zmeny klasických princípov medzinárodného zdanenia a vytvorenia nových kritérií pre digitálne podnikateľské aktivity vrátane konceptu digitálnych spoločností.