Manažérske rozhodovanie v období úverovej nespôsobilosti podniku - Lukačková, Andrea, 1992-
Poukázanie na rôzne metódy a postupy, ktoré môže manažér využiť pri rozhodovaní sa v podmienkach rizika. Zlyhanie úverovej spôsobilosti podniku je častým problémom, vyskytujúcim sa v podniku s ktorým úzko súvisí aj problém s platobnou schopnosťou, čo je ešte zložitejší problém.