Špecifiká inovácií v sektore kultúrneho a kreatívneho priemyslu - Majdúchová, Helena, 1963-
Definícia a význam kreatívneho priemyslu v ekonomike. Pridaná hodnota kreatívnych činností a odvetví významne zvyšuje konkurencieschopnosťostatných tradičných odvetví a vytvára tak multiplikačný efekt v ekonomike. Vytváranie nových produktov a služieb.