Česká značka - Harmon, Lenka
Českosť, lokálnosť, hrdosť, tradície, retro, poctivosť, vlastenectvo ako hlavné témy v súčasnej obchodnej komunikácii. Charakteristika Čechov. Tmeliace prvky - hokej a pivo. Výsledky reprezentatívneho online výskumu o českých značkách v r. 2018. Značky, ktoré sa pozitívne zapísali do pamäti národa. Prečo si Česi vážia značky, na ktoré sú najviac hrdí. Tradičné české značky.